Magfúzió a szigeten

Magfúzió a szigeten

Ahogy már megszokhattátok, idén is képviselteti magát a Szigeten a fúziós kutatás legnagyobb hazai képviselője is, az MTA Wigner RMI Plazmafizikai Osztálya. Célunk hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a fúziós energiakutatás és ennek jövőbeli szerepe.

A fesztiválon a Civil Szigeten találhattok meg minket, a nukleáris sátorban. Játékos feladatokkal és új, az eddigieknél is menőbb nyereményekkel várunk minden érdeklődőt. Két koncert között nézzetek be hozzánk, és tudjatok meg még többet a jövőegyik lehetséges tiszta energiájáról.

Fúziós totónk több nyelven is kitölthető, a kitöltők garantált ajándékokra számíthatnak. A felmerülő kérdésekre választ találhattok számos érdekes kiadványunkban, de felkészült kollégáink is rendelkezésre állnak.

Mindenkit várunk, akit érdekelnek a legújabb hi-tech kutatási eredmények, akit érdekel a fúziós kutatás jelenlegi állása és jövőbeni perspektívái, aki elkötelezett környezetünk megőrzése iránt, és szeretne megismerni egy fenntartható, tiszta energiatermelési alternatívát.

De szívesen látjuk azokat is, akik egy húzósabb koncert előtt/után idetévednek lazulni, és akár akaratlanul is új információkkal gazdagodnak.

További információért látogasd meg a Facebook oldalunkat!